Defekt Sensor

Sensor sender ikke data

Hvis du har en sensor der ikke fungerer optimalt, så skal du checke om sensoren er placeret i enheden så antennen har min. 2cm frit råderum omkring antennen. Antennen må ikke være dækket ned af varer eller andet.

Og så skal du checke om antennen peger lodret op eller ned. Det er lige gyldig om sensoren ligger vandret eller lodret, bare antennen peger lodret op eller ned og ikke rører ved noget metal.

Alternativt så kan du prøve at flytte sensoren til en anden placering i enheden, måske en anden hylde eller til anden side i enheden.

Hvis du stadig har problemer sp skal du kontakte ThermIT´s support service på service@thermit.dk

Hvis sensoren er defekt og under 3 år gammel så er der garanti på sensoren og du vil få tilsendt en ombytnings sensor.

Vigtig info !!

**På sensor labelen er der en kode, som fortæller sensorens alder. coden vises med romertal.

ID: 5671 - VI_XIII

Dette eksempel viser sensorens alder. VI= måned(06) og XIII= ÅR 2013.